Miesten EM-karsintaotteluihin myyty jo yli 5000 lippua

11.5.2011 Koripallon miesten ratkaiseviin EM-karsintaotteluihin on aikaa yli kolme kuukautta, mutta Suomen kotiluola Helsingin Jäähalli täyttyy hyvää vauhtia. Elokuun 15. päivänä pelattavaan Portugali-otteluun on lunastettu tai varattu pian 3000 pääsylippua ja 21.8. pelattavan Unkari-ottelunkin osalta lähestytään 2500 lipun rajapyykkiä.

Miesten maajoukkue hakee elokuun karsinnoista EM-kisapaikkaa, joka on luvassa kolmen joukkueen karsinnan kahdelle parhaalle.

Sekä Portugali- että Unkari-otteluissa kenttäpäädyissä sijaitsevat fanikatsomot ovat käytännössä loppuunmyytyjä. Tarkalleen ottaen Portugali-otteluun oli tiistai-iltapäivänä ostettu tai varattu 2899 pääsylippua ja Unkari-otteluun 2370 lippua.

- Koripalloperheen yhteisöllisyys toimi hienolla tavalla, kun osa seuroista aktivoitui ja tulevat sankoin joukoin kannustamaan Suomea. Näin asioiden pitäisikin olla, sillä maajoukkueemme taistelu EM-kisapaikasta on koko korisperheen yhteinen juttu, iloitsee Koripalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Walldén.

Suomen, Portugalin ja Unkarin välisestä EM-karsinnasta kaksi parasta etenee Liettuassa 31.8.-18.9.2011 pelattavaan EM-lopputurnaukseen. Suomen maajoukkueelle sekä suomalaisfaneille lähtöasetelma on kutkuttava, sillä sinivalkoiset värit on nähty viimeksi EM-kisoissa vuonna 1995.

EM-karsintojen ennakkolipunmyyntiä hoitaa Lippupiste. Kaikki lippuluokat ja -hinnat on esitelty yksityiskohtaisesti Basket.fin EM-karsintojen kampanjasivustolta, jolle löytyy linkki alta.  

Henkilöt

 
7.6.2013 Pohjoinen alue

Naisten EM-karsinnat käynnistävät 27 kotimaaottelun kesän

Suomen koripallomaajoukkueet esiintyvät kotiyleisölle tiuhaan alkaneen kesän aikana. Ohjelmassa on peräti 27 kotimaassa pelattavaa maaottelua, joista ensimmäiset pelataan naisten EM-karsintojen muodossa Töölön Kisahallissa tulevana viikonloppuna. Maajoukkueiden kotipelit on ladattavissa älypuhelimiin Calmighty-sovelluksen avulla.

30.5.2012 Pohjoinen alue

Peräti 29 kotimaaottelun kesä käynnistyy perjantaina 1.6.

Suomen koripallomaajoukkueet pelaavat kesän aikana peräti 29 maaottelua kotimaassa. Suomalaisyleisöllä on mahdollisuus nähdä ”Susijengit” saalistamassa Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella. Kotimaaotteluiden kesän käynnistää Suomen naisten maajoukkue kohtaamalla huippumaa Liettuan Pasilassa 1.6. ja 2.6.

13.3.2012 06:57 Pohjoinen alue

EM-karsintojen ennakkolipunmyynti käynnistynyt

Ennakkolipunmyynti Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueiden EM-karsintaotteluihin on käynnissä. Pääsyliput ovat lunastettavissa viime vuodesta tutuin hinnoin Lippupalvelusta, joka hoitaa lipunmyyntiä. Suomen miesten ”Susijengi” saalistaa EM-paikkaa 17.8.-11.9.2012 Helsingin Jäähallissa pelattavissa karsintaotteluissa. Naisten karsinnat pelataan Tikkurilan Valtti Areenalla 13.6.-14.7.2012.

17.3.2011 Pohjoinen alue

EM-karsintojen fanikatsomot täyttyy vauhdilla

Koripalloseurat ovat tarttuneet aktiivisesti ensi elokuussa pelattavien EM-karsintaotteluiden lipputarjoukseen ja täyttäneet Helsingin Jäähalliin kaavaillut alkuperäiset fanikatsomot. Koripalloliitto on laajentanut fanikatsomoita, jotta kaikki seurat voivat hyödyntää maaliskuun loppuun saakka voimassaolevan tarjouksen.

5.12.2008 Pohjoinen alue

Korisnaiset taistelevat A-divisioonan paikastaan Forssassa ja Lahdessa

Suomen naisten koripallomaajoukkue pelaa huipputärkeät kotiottelunsa Bosnia-Hertsegovinaa, Iso-Britanniaa ja Romaniaa vastaan tammikuussa Forssassa ja Lahdessa. Kyseisissä otteluissa on panoksena kaksi paikkaa Euroopan A-divisioonassa.

15.11.2007 Pohjoinen alue

Nuorten EM-kisojen pelipäivät ja -paikat 2008 julkaistu

Kesällä 2008 järjestettäviin koripallon nuorten EM-kilpailuihin on ilmoittautunut ennätykselliset 223 maajoukkuetta 50 eri maasta. Suomi lähtee tavoittelemaan viidellä maajoukkueella nousua A-divisioonaan. EM-kisojen pelipaikat ja päivämäärät on julkaistu. Lue myös nuorten maajoukkuevalmennuksen esittely.

13.2.2007 Pohjoinen alue

Vantaan Energia Areena maajoukkueiden uusi kotiluola

Suomen Koripalloliitto ja Vantaan Energia Areena ovat sopineet ensi kesän miesten ja naisten maajoukkueita koskevasta yhteistyöstä. Myyrmäen urheilupuistoon rakennettu ja uutuuttaan kiiltävä Energia Areena toimii koripallon lippulaivojen kotiluolana tulevissa EM-karsintaotteluissa. Areenalle mahtuu koripallo-otteluihin 2600 katsojaa.

22.4.2004 Pohjoinen alue

EM-karsintojen kotiottelupaikat valittu – YLE vahvasti mukana

Miesten ja naisten maajoukkueet pelaavat ensi syyskuussa viisi EM-karsintojen otteluaan Suomen kamaralla. Pelipaikat kyseisille otteluilla on valittu. Suomen Koripalloliitto on myös solminut EM-karsintoja koskevan televisiointisopimuksen YLE:n kanssa, joka takaa kattavan näkyvyyden Suomi-koriksen lippulaivoille.

10.2.2017 15:41 Pohjoinen alue

EM-kisojen odotetut sessioliput myyntiin maanantaina 13.2.

Helsingissä elo-syyskuussa pelattavien EM-otteluiden (EuroBasket 2017) lipunmyynnin seuraava aalto käynnistyy maanantaina 13.2., jolloin koripalloväen hartaasti odottamat sessiokohtaiset – Susijengin osalta ottelukohtaiset – liput vapautuvat myyntiin.

7.6.2016 Pohjoinen alue

Susijengin kotimaaotteluiden lipunmyynti pyörähtänyt käyntiin

Ennakkolipunmyynti on käynnistynyt Susijengi-kesän kolmeen kotimaaotteluun. Susijengi aloittaa valmistautumisensa vuoden 2017 EM-kotikisoihin kohtaamalla 30.7. Tampereella Belgia, 6.8. Helsingissä Saksan sekä 27.8. Espoossa Ruotsin.

Näytä lisää vastaavia