HBA karisti Alun kannoiltaan toisella puoliajalla

3.12.2021 20:38 Naisten Korisliiga jatkui perjantaina yhdellä ottelulla. Siinä HBA kukisti Forssan Alun 81-57 ja katkaisi samalla kahden ottelun mittaisen tappioputkensa.

Useampi Märskyn pelaaja onnistui hienosti. Kuva: Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue pysyi vielä hyvin Märskyn matkassa. Peli oli koko ajan tasaista ja puoliajalla vieraat johtivat ottelua 39-36.

HBA tuli uudella ilmeellä toiselle puoliajalle. Se kiristi puolustustaan ja piti FoA:n kahdeksassa pisteessä kolmannella jaksolla. Kun samalla sen hyökkäys toimi, kasvoi johto 19 pisteeseen.

Vieraat eivät päästäneet Alkua enää mukaan peliin päätösjaksolla. Lopulta sarjapisteet matkasivat Helsinkiin 81-57.

Märskystä kaksinumeroiseen pistemäärään ylsi peräti kuusi pelaajaa. Janette Aarnio teki 15 pistettä ja Henna Sandvik säesti 14 pisteellä. Roosan Kosonen teki kotijoukkueelle 16 pistettä.

3.2.2024 18:20 Naisten Korisliiga

Kouvottaret yllätti Hongan – ViVe heitti PeKa:n kumoon

Naisten Korisliiga jatkui lauantaina neljällä ottelulla. Illan voittajia olivat Kouvottaret, ViVe, ToPo sekä Pyrintö.

27.1.2024 19:45 Naisten Korisliiga

ToPo:n voittokululle jatkoa – huippuvireinen Saana Kujala johdatti Pyrinnön voittoon

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Päivän voittajia olivat ToPo, ViVe ja Pyrintö.

26.1.2024 20:08 Naisten Korisliiga

Hongalle vieraspisteet Helsingistä

Naisten Korisliigan illan ainoassa ottelussa Tapiolan Honka voitti vieraskentällä HBA-Märskyn 59-56.

24.1.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigassa kotivoittoja

Naisten Korisliiga jatkui neljällä ottelulla. Illan kierroksella nähtiin kotivoittoja, kun Honka, ViVe, Kouvottaret ja ToPo nappasivat sarjapisteitä.

23.1.2024 16:12 Naisten Korisliiga

Iina Keski-Saari palaa Pyrintöön - Shaw jatkosopimukseen

Viime kauden päätteeksi pelaajauransa kertaalleen päättänyt Iina Keski-Saari, 26, palaa Pyrinnön kokoonpanoon jo keskiviikon vierasottelussa Vimpelin Vetoa vastaan.

21.1.2024 20:45 Suomen Cup

ToPo naisten Motonet Suomen Cupin mestari

ToPo vei nimiinsä naisten Motonet Suomen Cupin toisen kerran peräkkäin. Finaalissa kaatui PeKa selvin lukemin 106-77.

21.1.2024 12:01 Suomen Cup

ToPo ja PeKa naisten Motonet Suomen Cupin finaalissa sunnuntaina klo 17:45

Naisten Suomen Cupin mestari 2023 ratkeaa sunnuntaina, kun Torpan Pojat ja Peli-Karhut kohtaavat Urhea-hallissa Helsingissä. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä TV2:lla ja Yle Areenassa.

20.1.2024 17:52 Suomen Cup

Naisissa PeKa ja ToPo lunastivat paikat Motonet Suomen Cupin finaaliin

Naisten puolella Motonet Suomen Cupissa nähdään uusinta viime vuoden finaalista. PeKa eteni finaaliin kaatamalla Hongan. ToPo puolestaan pudotti Pyrinnön kyydistä. Urhea-hallissa pelattava finaali pelataan sunnuntaina 21. tammikuuta klo 17:45. Se on nähtävissä Yle TV2:lla ja Yle Areenassa.

19.1.2024 14:00 Suomen Cup

Pystyykö kukaan horjuttamaan voittamatonta ToPoa naisten Suomen Cupissa?

Naisten Suomen Cupin välierät pelataan lauantaina 20. tammikuuta Urhea-hallissa Helsingissä. Välierien voittajat kohtaavat finaalissa sunnuntaina. Torpan Pojat lähtee puolustamaan mestaruutta. YLE välittää Suomen Cupin Final Fourin kanavillaan.

14.1.2024 21:15 Naisten Korisliiga

FoA:lle vieraspisteet Kouvolasta

Forssan Alku haki voiton Kouvottarien kustannuksella ja palasi voittokantaan kahden tappiollisen ottelun jälkeen. Peli päättyi vieraiden hyväksi 84-77.