Petri Joukainen jatkaa Catzin päävalmentajana

6.6.2022 10:34 Päättyneellä kaudella niukasti pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Catz on aloittanut tulevan kauden joukkueen rakentamisen nimittämällä edustusjoukkueen päävalmentajaksi jo viime kaudella kissalaumaa luotsanneen Petri Joukaisen.

Petri Joukaiselle tuleva kausi on toinen Catzin päävalmentajana. Kuva: Ville Vuorinen

Peli-Karhujen organisaatiosta Lappeenrantaan vuosi sitten saapuneen Joukaisen jatkopesti oli odotettu, sillä valmentaja ja seura olivat tyytyväisiä menneen kauden yhteistyöhön.

- Viime kauden olen nyt itsekseni pureskellut ja ensi kautta varten mietiskellyt, mitä asioita tehdään eri tavalla ja paremmin. Toivottavasti mennään edelleen eteenpäin ja ollaan vähän viisaampia kuin viime vuonna, Joukainen sanoo seuran tiedotteessa.

Pelaajasopimuksia ei ole vielä tehty, mutta kokonaisvaltaisesti joukkueen kokoaminen on Joukaiselle tänä vuonna helpompaa, kun seura ja sen mukana toimivat henkilöt ovat hänelle tuttuja. Yksi on kuitenkin poissa, kun pitkän ja menestyksekkään koripallouran tehnyt Elena Melto päätti ripustaa koristossut naulaan. Vaikka menetys on merkittävä, suhtautuu Joukainen optimistisesti tulevaisuuteen.

- Ensinnäkin toivon, että saamme pidettyä viime kauden ydinryhmän koossa. Olen varma, että omista junioreistamme löytyy pelaajia, jotka ovat valmiita nousemaan seuraavalle askelmalle. Se vaatii töitä ja tason nostoa niin heiltä kuin minultakin, mutta sitä kautta voimme löytää uuden ”Lenan” joukkueeseemme.

 
25.4.2024 08:35 Naisten Korisliiga

Peppi Tyynilä jatkaa Pyrinnössä

Tampereen Pyrintö on solminut jatkosopimuksen tulevasta Korisliiga-kaudesta 21-vuotiaan takapelaajansa Peppi Tyynilän kanssa.

23.4.2024 21:34 Naisten Korisliiga

ToPo on naisten Suomen mestari

Yli tuhatpäinen yleisö pääsi seuraamaan, kun Naisten Korisliigan mestaruus ratkesi Kisahallissa. ToPo vei kolmannen ottelun 92-85 ja pääsi juhlimaan seurahistorian ensimmäistä naisten mestaruutta.

21.4.2024 20:15 Naisten Korisliiga

ToPo voiton päässä mestaruudesta

ToPo haki vierasvoiton Naisten Korisliigan finaaleissa. Helsinkiläiset kaatoivat PeKa:n 97-77 ja siirtyivät finaalisarjassa 2-0 johtoon.

19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

Näytä lisää vastaavia