Ilmoittaudu Lastenvalmennusseminaariin - aiheena alakouluikäisten koripallovalmentamisen ydintaidot

9.9.2024 14:06 Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät syyskuussa yksipäiväisen Lastenvalmennusseminaarin Lohjan Kisakalliossa. Ilmoittaudu mukaan päivittämään taitoja ja verkostoitumaan!

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteistyössä yksipäiväisen Lastenvalmennusseminaarin Kisakallion Susi Training Centerissä 22.9.2024. Seminaariesityksien aiheet keskittyvät tänä vuonna alakouluikäisten koripallovalmentamisen ydintaitoihin. Yksipäiväisen Lastenvalmennusseminaarin läsnäololla voi päivittää A- ja B-valmentajalisenssin tai suorittaa I-tason vapaavalintaiset opinnot.

Lastenvalmennusseminaarin ilmoittautuminen on auki 16.9. asti.

Ilmoittaudu tästä!

Lastenvalmennusseminaari

Kisakallio, Susi Training Center
Sunnuntai 22.9. klo 12:00–18:00
Seminaarin jälkeen osallistujilla on mahdollisuus tutustua Lastenvalmennusverkoston illan työskentelyyn klo 19.30-21.00.

Hinta 95€, sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin, yhden ruokailun sekä Lastenvalmennusverkostoon tutustumisen.
Seminaarin maksu suoritetaan verkkopankissa tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli keskeytät maksamisen, kopio laskusta lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli seura maksaa koulutuksen, kirjoita maksajatietoihin seuran yhteyshenkilön nimi ja seura lomakkeeseen kohtaan sukunimi / organisaatio. Lastenvalmennusseminaarin voi maksaa koulutusseteleillä.

Esitykset

12:00–13:00 Juha Oikarinen: Heittotaidon opettaminen lapsille
13:30–14:30 Puolustaminen 1/3 Tristan Fay: Taktinen tulokulma - Periaatteet joukkuepuolustuksen ohjaajana
Lounas
15:30–16:30 Puolustaminen 2/3 Henri Clement: Tekninen tulokulma – 1v1 pallollisen puolustamisen kivijalkoja alakouluikäisille
17:00–18:00 Puolustaminen 3/3 Pena Ranta: Fysiikkaharjoittelun tulokulma – Ominaisuusharjoittelulla edellytyksiä paremmalle puolustuspelaamiselle

Valmentajakoulutus ja koulutuksien päivittäminen

Lastenvalmennusseminaari on yksi Koripalloliiton valmentajaluokitusjärjestelmän vuosittain järjestettävistä päivityskoulutuksista. Seminaariin osallistumalla valmentaja voi päivittää oman A- ja B-lisenssinsä voimassaolon seuraavan kolmen pelikauden ajalle tai suorittaa I-tason, Koripallovalmentajan perusopintojen, vapaavalintaisten opintojen osuuden (1.4.). B-lisenssin päivittämiseen riittää läsnäolo seminaarissa. A-lisenssin päivittämiseksi tulee osallistumisen lisäksi tehtäväksi seuraava oppimistehtävä:

Kirjoita oppimisraportti, johon kirjaat havaintojasi seminaarin neljästä esityksestä. Kirjoita havaintosi kolmesta eri näkökulmasta:

  1. Uudistavaa
  2. Vahvistavaa
  3. Reflektoivaa

Lisätietoja Lastenvalmennusseminaarista sekä oppimisraportit A-lisenssin päivittämiseksi:

Pena Ranta, pena.ranta@basket.fi
 

 
11.9.2024 11:27 Koripalloliitto

Lastenvalmennusverkosto käynnistyy

Lastenvalmennusverkosto on Suomen Koripalloliiton ja Kisakallion urheiluopiston järjestämä uusi kolmitasoinen, verkostomallinen täydennyskoulutusohjelma suomalaisen lasten valmennuksen kehittämiseksi ja arkisen seuratoiminnan auttamiseksi.

9.8.2024 12:31 Koripalloliitto

Syyskuussa järjestettävässä Lastenvalmennusseminaarissa keskitytään alakouluikäisten koripallovalmentamisen ydintaitoihin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteistyössä yksipäiväisen Lastenvalmennusseminaarin Kisakallion Susi Training Centerissä 22.9.2024. Seminaariesitysten aiheet keskittyvät tänä vuonna alakouluikäisten koripallovalmentamisen ydintaitoihin.

Koripalloliitto käynnistää 7–12 -vuotiaiden valmentajille suunnatun lastenvalmennusverkoston

Uusi syksyllä käynnistyvä verkostomallinen koulutusohjelma tukee lasten valmennuksen kehittymistä Suomessa ja auttaa valmentajia seuratoiminnan arjessa. Valmentajahaku on auki 16.6. saakka.

16.9.2024 13:45 Valmentajat

Unified-koripallon valmentajakoulutus syyskuussa Vantaalla

Koripalloliitto järjestää Unified-koripallon valmentajakoulutuksen Pähkinärinteen koululla 28.-29.9.2024. Ilmoittautuminen on avoinna torstaihin 19.9. saakka.

3.9.2024 10:31 Koulutus

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Äänekoskella

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Äänekoskella yhteistyössä Äänekosken Huiman kanssa. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia valmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

31.8.2024 12:38 Koripalloliitto

Mielen hyvinvointi on osa turvallista urheilua – Koripalloliitto tukee nuorten hyvinvointia Pohjola Vakuutuksen ja MIELI ry:n kanssa

Suomen Koripalloliitto on mukana Pohjola Vakuutuksen ja MIELI ry:n yhteistyössä tukemassa nuorten mielen hyvinvointia. Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa mielen hyvinvointia tukevaa valmennusosaamista ja kokonaisvaltaista turvallisuutta urheiluympäristössä, sekä edesauttaa lasten ja nuorten pysyvyyttä liikunnan parissa.

19.8.2024 19:30 Koulutus

II-tason koulutuskokonaisuus käynnistyy lokakuussa

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa Koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Koulutukseen hyväksytään varmasti 20 ensimmäistä ilmoittautumista, jotka täyttävät koulutuskriteerit. llmoittautuminen lokakuussa alkavalle kurssille päättyy 18.9.

5.8.2024 13:39 Seura tiedottaa

Rauma Basketin ensi kauden valmentajat julkaistu – koriskouluun etsitään ohjaajia

Mukana on viime kaudelta tuttuja valmentajia mutta myös kokonaan uusia kasvoja. Uusia valmentajia mahtuu vielä mukaan, ja koriskouluun etsitään vielä ohjaajia.

2.8.2024 13:43 Valmentajat

FABC:n kansainvälinen valmentajaklinikka ohitse positiivisin miettein

Suomen Koripallovalmentajat ry järjesti viime maanantaista keskiviikkoon kansainvälisen valmentajaklinikan Tampereella Tesoman palloiluhallissa. Klinikan osallistujat, 70 valmentajaa Suomesta, Virosta, Tanskasta ja Yhdysvalloista saivat nauttia huippuluokan opista kolmen päivän ajan.

26.7.2024 13:15 Valmentajat

Kolminkertainen Suomen mestari Janne Koskimies esiintyy FABC:n kansainvälisellä valmentajaklinikalla

Suomen Koripallovalmentajat ry. (FABC) järjestää 29.–31. heinäkuuta Tampereella pelattavien 18-vuotiaiden poikien EM-kilpailujen yhteydessä kansainvälisen valmentajaklinikan Tesoman palloiluhallilla. Esiintyjistä Tero Vasell on joutunut peruuttamaan esiintymisensä, joten tilalle on tullut Janne Koskimies.

Näytä lisää vastaavia