HBA avasi voittotilinsä

11.10.2024 22:38 Perjantain myöhäisottelussa HBA-Märsky sai vieraakseen BC Nokian. Märsky otti kauden ensimmäisen voittonsa 74-69.

Tiia Talonen oli tehokas. Kuva: Ville Vuorinen / Naisten Korisliiga

Varsinkin ensimmäisellä jaksolla vieraat onnistuivat hyökkäyspäässä hyvin. Karkuun HBA ei kuitenkaan BC Nokiaa päästänyt ja puoliajalla vieraiden johto oli kaksi pistettä.

Päätösjaksolle lähdettiin tasatilanteessa. Kotijoukkue terävöitti puolustustaan ja sai pidettyä Nokian kurissa. Emäntien johto kasvoi jakson aikana kahdeksaan pisteeseen ja kesti loppuun saakka.

Tiia Talonen 22/4 pelasi huippupelin. Myös Lilli Onnela onnistui. Hänelle kirjattiin 19 pistettä ja 11 levypalloa. Ellen Järvinen teki BC Nokialle 21 pistettä ja keräsi seitsemän levypalloa.

Ottelutilasto

12.10.2024 21:33 Naisten Korisliiga

EBT voittoon hurjan hyökkäyspelin avulla – Honka kiri voittoon

Naisten Korisliiga jatkui kahdella ottelulla. Voitot niissä kirjattiin espoolaisjoukkueille.

9.10.2024 21:40 Eurocup

Peli-Karhut taipui niukasti EuroCup-avauksessaan kotikentällä

Ensimmäistä kertaa EuroCupissa esiintynyt kotkalaisjoukkue taisteli päätösneljännekselle asti voitosta, mutta joutui lopulta taipumaan romanialaiselle CSM Constantalle 85–95 (38–47).

9.10.2024 21:15 Naisten Korisliiga

Kujala ja Stewart pohjustivat Pyrinnön voiton

Naisten Korisliigassa pelattiin keskiviikkona yksi ottelu, jossa Pyrintö kaatoi Kouvottaret Tampereella. Voitto kirjattiin emännille 102-91.

9.10.2024 09:45 Eurocup

Peli-Karhut aloittaa historiallisen EuroCup-urakkansa – ”Olemme valmiina fyysiseen haasteeseen”

Peli-Karhujen urakka Euroopan toiseksi korkeimmassa kansainvälisessä naisten koripallosarjassa käynnistyy keskiviikkona 9.10. klo 18:30. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu romanialainen CSM Constanta.

8.10.2024 15:56 Korisliiga

Koripallosarjojen tilastointimuutokset kaudella 2024–25

Koripalloliiton valtakunnallisten sarjojen tilastopalvelu muuttui kaudelle 2024–25. Kun tulospalvelukin on uusi ja tilastojen näyttämisessä ollut ajoittaisia haasteita, päätimme kerätä lyhyen oppaan sille, mitä löytyy mistäkin.

6.10.2024 21:48 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja Pyrintö voittokantaan

Naisten Korisliigassa pelattiin kaksi ottelua. Voittotilinsä tämän kauden osalta avasivat Kouvottaret ja Pyrintö.

5.10.2024 20:15 Naisten Korisliiga

ToPo ja Honka voitokkaina derbyissä – PeKa vakuuttavaan voittoon

Naisten Korisliigassa pelattiin lauantaina kolme ottelua. Voittoja otteluissa kerryttivät ToPo, Honka sekä Peli-Karhut.

3.10.2024 21:33 Eurocup

Peli-Karhujen EuroCupin kotiottelut katsottavissa Yle Areenassa

Peli-Karhujen urakka Euroopan toiseksi korkeimmassa kansainvälisessä koripallosarjassa käynnistyy ensi keskiviikkona 9.10. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu romanialainen CSM Constanta. PeKan kaikki kotiottelut EuroCupissa ovat nähtävissä suorina lähetyksinä Yle Areenassa.

2.10.2024 20:46 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliiga käyntiin Peli-Karhujen voitolla

Naisten Korisliigakausi 24-25 saatiin käyntiin Peli-Karhujen ja Pyrinnön välisellä kohtaamisella. Ottelu päättyi Kotkassa emäntien voittoon 75-60.

2.10.2024 09:38 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan infopaketti 2024–25

Naisten Korisliiga käynnistyy keskiviikkona 2.10., kun Peli-Karhut ja Tampereen Pyrintö avaavat tulevan kauden. Löydät alapuolelta pähkinänkuoritiedot, otteluohjelmat sekä joukkuekohtaiset ennakkohaastattelut.