Ilkka Palviainen kehittämään koripallovalmennusta Kisakallioon

9.6.2017 Koripalloliitto ja Kisakallio ovat palkanneet Ilkka Palviaisen Kisakallioon kehittämään ja vahvistamaan koripallon valmennusta.

Ilkka Palviainen on ollut viime kausina tuttu näky Tampereen Pyrinnön peräsimessä. Kuva: Francois Perthuis

Kisakallion asiantuntijatiimi vahvistui uudella osaajalla kun Ilkka Palviainen aloitti kesäkuun alusta alkaen koripallon valmennuksen kehittäjänä nuorten parissa. Hiljattain U20-maajoukkueen valmennustiimiin nimetty Palviainen saapui vahvistamaan koripallon valmennusta erityisesti koripalloilijan polun alkupäässä, yläkoululeirityksessä.

– Tällä turvaamme, että suomalaiset lahjakkuudet saavat parasta mahdollista valmennusta aiempaa aikaisemmin, Koripalloliiton valmennuksen johtaja Jukka Toijala vahvistaa Kisakallion tiedotteessa.

Joensuulaislähtöinen Palviainen tulee Lohjalle positiivisin odotuksin. Luokanopettajan ja kasvatustieteiden maisterin koulutus ja pitkä ura valmentajana ovat erinomainen pohja yläkouluikäisten tukemiseen kohti huippu-urheilijan uraa. Kisakallio muine asiantuntijoineen on Palviaiselle tuttu paikka.

– Olen iloinen mahdollisuudesta ja asetetut haasteet tuntuvat hyvältä. On hienoa päästä tekemään päivittäistä työtä suomalaisen koripallon edistämiseksi.

Jukka Toijala on puolestaan on palannut Suomeen ja Kisakallioon kolmen kuukauden pituiselta vapaalta, jonka aikana hän valmensi Steaua Bukarestia.

– Hyvä, silmiä avaava kokemus. Kymmenen Suomen Korisliiga-vuoden jälkeen kolme kuukautta opetti enemmän kuin viimeinen viisi vuotta tutuissa ympyröissä. Kesä menee nyt tässä tutuissa hommissa Susijengin kanssa, katsotaan sitten mitä syksy tuo tullessaan.

 
5.9.2018 11:50 Valmentajat

Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat jo aiemmin lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay. Nyt esiintyjäkaarti on valmistunut, kun sitä täydentävät Martti Iivonen ja Ville Neva.

7.3.2017 Pohjoinen alue

HKVT 2017 -koulutuksen ilmoittautuminen päättyy 12.3.

Huippukoripallovalmentajatutkinto (HKVT) on ylin Suomen Koripalloliiton järjestämä valmentajakoulutus. Koulutuksen avaintavoitteena on antaa valmiuksia toimia päävalmentajatehtävissä koripallossa. Kohderyhmänä koulutuksessa on kaikki tavoitteellisesta valmentamisesta sekä kansainvälisestä koripallosta kiinnostuneet koripallovalmentajat.

23.9.2016 Pohjoinen alue

Nuorisovalmennusseminaarin ensimmäiset esiintyjät kiinnitetty – Jyri Lehtonen avaa seminaarin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 13. – 14.1.2017. Seminaarin ensimmäiset esiintyjät on nyt kiinnitetty ja ilmoittautuminen on avattu.

HKVT 2015 puolessa välissä

Samalla, kun Susijengi aloitti kisaurakkansa Montpellierissä, jatkoi HKVT 2015 opintojaan Helsingissä. Kyseessä oli kurssin neljäs jakso, jonka myötä saavutettiin vuoden pituisen kokonaisuuden puolivälin krouvi.

13.1.2015 Pohjoinen alue

Valmentajalisenssien päivittäminen 2015

Vuonna 2015 koripallovalmentajan on mahdollisuus päivittää valmentajalisenssinsä monin eri tavoin. Eräs A-lisenssin päivitysmahdollisuuksista on Master HKVT-koulutus, joka järjestetään tänä vuonna elo-syyskuussa.

5.5.2012 Pohjoinen alue

Koripalloon valmentajien sarjakohtaiset koulutustasovaatimukset

Suomen Koripalloliitto ottaa valtakunnallisissa sarjoissaan käyttöön valmentajien sarjakohtaiset koulutustasovaatimukset. Päätöksen myötä valmentajalta edellytetään kullakin sarjatasolla tietyn koulutustason suorittamista, jonka lisäksi saavutettua koulutustasoa pidetään täydennyskoulutuksella. Vaatimustason nosto koskee niin aikuisten kuin nuortenkin sarjoja.

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Tampereella

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Tampereella. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

21.9.2020 11:15 Valmentajat

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Helsingissä

Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Helsingin NMKY:n kanssa I-tason koulutuskokonaisuuden Helsingissä. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

3.6.2019 13:15 Koripalloliitto tiedottaa

Tunnetut urheilijat antoivat kasvonsa Et ole yksin -kampanjalle

Tunnetut urheilijat seitsemästä lajista ovat mukana epäasiallisen käytöksen ja häirinnän vastaisessa kampanjassa. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa tarjotaan jatkossa urheiluseuroille konkreettisia työkaluja epäasiallisen käytöksen vähentämiseksi.

27.2.2019 19:22 Pääjuttu

HKVT 2019 -kurssille haku on käynnissä - ilmoittautuminen päättyy 4.3.

Huippukoripallovalmentajatutkinto (HKVT) on ylin Suomen Koripalloliiton järjestämä valmentajakoulutus. Koulutuksen avaintavoitteena on antaa valmiuksia toimia päävalmentajatehtävissä koripallossa. Kohderyhmänä koulutuksessa on kaikki tavoitteellisesta valmentamisesta sekä kansainvälisestä koripallosta kiinnostuneet koripallovalmentajat. Soveltuvuuskokeeseen voi ilmoittautua 4.3. saakka.

Näytä lisää vastaavia