Jordan Giles Tampereen Pyrintöön

11.6.2024 14:08 Pyrintö on allekirjoittanut tuoreen pelaajasopimuksen 26-vuotiaan aiemminkin Korisliigassa pelanneen Jordan Gilesin kanssa.

Kuva: Ville Vuorinen

Pyrinnön ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus Jordan Giles tuo Tampereelle mukanaan puolustusosaamista, korintekovoimaa sekä urheilullisuutta. Parimetriselle laiturille Korisliigaparketit ovat jo entuudestaan tuttuja, sillä toissakaudella mies pelasi KTP-Basketin riveissä 12,3 pisteen ja 5,5 levypallon keskiarvoilla. Edellinen kausi puolestaan kului Saksan ProA sarjassa, jossa mies operoi noin 7 pisteen keskiarvoilla. 

Päävalmentaja Tero Vasell:

- Hienoa saada Jordan Pyrintöön, olen seurannut hänen otteitaan jo silloin, kun hän pelasi Ruotsissa ja aika Kotkassa vain vahvisti ajatustani hänestä. Viime kausi oli vaikea ja juttelimme syistä siihen hänen kanssaan. Hänellä on hyvä korintekokyky läheltä koria ja kaaren takaa. Lisäksi hän pystyy puolustamaan useaa pelipaikkaa. Saamme hänestä mukavan kokoisen 3/4 paikan pelaajan. Sain hyvät kommentit edellisiltä valmentajilta hänen työnteon moraalista.

Gilesin lisäksi Pyrinnön riveissä tullaan näkemään ainakin Antero Lehto, Riku Laine, Valtteri Mervola, Ilmari Toikkanen sekä Kion Williams. Valmennuksesta ensi kaudella vastaa Tero Vasell, Santeri Liljeberg ja Erkko Ojala. 

Henkilöt

Asiat

 
3.9.2024 21:07 Suomalaiset ulkomailla

Pärnu Sadam kiinnitti Okko Järven takalinjoilleen

Viimeiset kaksi kautta Helsinki Seagullsissa viettänyt ja helsinkiläisjoukkueen sen ensimmäiseen Suomen mestaruuteen johdattanut Tapiolan Hongan kasvatti Okko Järvi, 193 cm ja 28 vuotta, siirtyy alkavaksi kaudeksi Viron-Latvian liigaa ja FIBA Europe Cupia pelaavan Pärnu Sadamin riveihin.

3.9.2024 14:40 Korisliiga

Darius Quisenberry täydentää Hongan vahvistusnelikon

Tapiolan Honka on tehnyt tulevan pelikauden kattavan sopimuksen Darius Quisenberryn, 25, kanssa.

2.9.2024 10:12 Korisliiga

Chrysostom Chukwuma täydentää Seagullsin kokoonpanon

Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen 28-vuotiaan Chrysostom Chukwuman kanssa. 190-senttinen laitahyökkääjä on edustanut aiemmin Korisliiga-urallaan kaksi kautta Lapuan Kobria ja päättyneellä kaudella Tampereen Pyrintöä.

30.8.2024 16:28 Korisliiga

Dravon Mangum täydentää Korihaiden liigajoukkueen

Uudenkaupungin Korihaiden kolmas ulkomaalaisvahvistus on yhdysvaltalainen Dravon Mangum. 24-vuotias laituri aloittaa Korisliigassa ammattilaisuransa valmistuttuaan Louisiana Techin yliopistosta.

28.8.2024 09:58 Korisliiga

Jouko Järvinen Tapiolan Hongan valmennukseen

Pitkän pelaajauransa taannoin päättänyt Jouko Järvinen vahvistaa alkavalla kaudella Korisliiga-paluun tekevän Tapiolan Hongan valmennusta.

28.8.2024 09:54 Korisliiga

Darko-Kelly palaa Korisliigaan - vahvistaa Kataja Basketia tulevalla kaudella

Joensuulainen Korisliiga-joukkue Kataja Basket on tehnyt tällä erää viimeisen kiinnityksen uuteen kauteen valmistautuvaan kokoonpanoonsa. Yleispelaajan tonttia tulee täyttämään Helsinki Seagullsissa kaudella 2021-22 ammattilaisuransa aloittanut 27-vuotias yhdysvaltalainen Zaccheus Darko-Kelly.

26.8.2024 11:04 Korisliiga

Seagullsissa Korisliiga-mestaruuden voittanut Jeffrey Carroll Jr. palaa Helsinkiin

Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen joukkuetta historiallisella mestaruuskaudella 2022-23 edustaneen 29-vuotiaan yhdysvaltalaisen Jeffrey Carrollin kanssa. Carroll valittiin kyseisellä kaudella Korisliigan vuoden ulkomaalaispelajaaksi ja hän oli mestaruusjoukkueessa isossa roolissa.

26.8.2024 10:08 Korisliiga

Kyle Johnson BC Nokian korin alle

BC Nokia on tehnyt kaksi pelaajasopimusta. Uutena vahvistuksena Nokialle saapuu 24-vuotias Kyle Johnson, ja nokialaisille tuttu Elias Sauramo jatkaa sopimustaan hallitsevan Suomen mestarin kanssa.

23.8.2024 13:22 Korisliiga

Sentteri Kalib Boone Seagullsiin

Helsinki Seagullsin kokoonpanon tuorein kiinnitys on 23-vuotias yhdysvaltalainen Kalib Boone. Kyseessä on atleettisen ja erittäin ulottuvan 206-senttisen sentterin ensimmäinen ammattilaissopimus.

21.8.2024 08:49 Korisliiga

Emil Uotila Hongan pelipaitaan

Leppävaaran Pyrinnön kasvatti Emil Uotila, 24, tuo Tapiolan Honkaan nuorta energiaa ja samalla Korisliiga-kokemusta KTP:stä, Kouvoista ja viimeiseksi Loimaan Bisonsista.

Näytä lisää vastaavia