LePyn uusin päätoiminen valmentaja on Ángel de Juan Jausás

19.4.2022 15:07 LePyn valmennustiimi vahvistuu espanjalaissyntyisellä Ángel de Juan Jausásilla (25 v). Ángel ja LePy viimeistelivät sopimuksen yksityiskohdat pääsiäspyhinä, kun Àngel oli käymässä Suomessa. Ángel muuttaa Suomeen toukokuun lopussa ja aloittaa tehtävässään LePyssä 1.8.

Angel on nuoresta iästään huolimatta kokenut valmentaja. Grand Canarialta kotoisin oleva valmentaja on peliuransa jälkeen valmentanut Madridissa ja Malagassa aina miesten joukkueesta nuoriin poikiin. Valmentajakokemusta on kertynyt seuroista kuten Halcones Arroyofresno, UB Villalba ja Marbella basket. Näistä viimeisimmässä MU18 joukkueen kausi on etenemässä Final Four tapahtumaan. Valmentamisen lisäksi Ángel on ollut perustamassa yliopistoonsa koripallo-ohjelmaa aina rahoituksesta lähtien.

Ángel on muuttamassa pysyvästi Suomeen. Hän palaa kuukaudeksi vielä Espanjaan viimeistelemään masters-opinnot (international business) sekä koripallokauden nykyisessä joukkueessaan. Ángel osallistuu LePyn kesäleirille heti muutettuaan, mutta varsinaiset työt hän aloittaa vasta elokuun alussa.

Ángel on innoissaan uudesta tehtävästään LePyssä. Hän myöntää etsineensä valmentajan paikkaa Uudenmaan seuroista. ”LePy nousi nopeasti kärkeen potentiaalin ja tavoitteiden selvittyä. Seuran halu kehittyä ja viedä toimintaa uudelle tasolle motivoi. Monimuotoinen ja kansainvälinen ympäristö luo mielenkiintoisen työympäristön, johon on hieno tuoda mukaan oma osaaminen sekä päästä oppimaan muilta”, toteaa Ángel.

LePy käynnisti valmentajarekrytointiprosessin jo tammikuussa. Suomalaiset koripalloseurat hakevat kaikki valmentajia, joten kävi nopeasti selväksi, että valmentajahakua on laajennettava myös ulkomaille. LePyn tavoitteena on löytää seuraan 3-5 uutta valmentajaa. Näistä vähintään puolet olisi hyvä olla päätoimisia. Haku on tuottanut tulosta. Valmentajapaikoista on erittäin suuri kiinnostus. Hakijoita LePyn valmennustiimiin on jo yli sata. Yli sadan joukosta etsitään nyt parhaiten LePyyn sopivia henkilöitä. Lisää valmentajauutisia tulee varmasti vielä kevään aikana.

Oranssi perhe toivottaa Ángelin tervetulleeksi LePyyn! Bienvenido Ángel!

 
23.1.2024 15:41 Seura tiedottaa

Porvoon Tarmo hakee juniorivalmentajaa

Porvoon Tarmo hakee innokasta ja osaavaa valmentajaa. Tule mukaan kehittämään juniorikoripalloa Porvoossa.

7.8.2023 10:36 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY:n päävalmentajat kaudelle 2023-2024

Päävalmentajat vastaavat joukkueen valmentamisesta yhdessä valmennustiiminsä kanssa. Ylpeänä seura julkaisee kauden päävalmentajat, joista löytyy pitkän linjan valmennuskokemusta sekä osaavia, motivoituneita nuoria valmentajia hyvässä suhteessa!

19.7.2023 10:03 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Porvoon Tarmoon

Seura hakee päätoimista valmentajaa seuran eri ikäisille junioreille.

19.6.2023 19:12 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Sykkiin?

Seuramme nuorimpien joukkueissa on vielä muutama valmentajapaikka avoinna.

30.5.2023 14:17 Seura tiedottaa

ToPon valmentajat 23-24

ToPon tulevan kauden valmennustiimit alkavat muotoutumaan.

26.5.2023 11:48 Seura tiedottaa

ToPoLa hakee valmentajia

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa on vuonna 1978 perustettu koripalloseura Helsingin Lauttasaaressa. Haemme valmentajia vielä muutamaan ikäryhmäjoukkueeseen.

24.5.2023 15:35 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan päävalmentajat 2023-2024

Tapiolan Hongan tulevan pelikauden päävalmentajat on nimetty. Eri ikäluokkien päävalmentajien nimet ovat alla olevassa listassa. Hongan joukkueiden valmennuksesta vastaavat pääosin tutut nimet, mutta valmennusvastuissa on jonkun verran muutoksia edelliskauteen verrattuna.

19.5.2023 06:49 Seura tiedottaa

MaSu-Basketin valmentajat kaudelle 2023-24

Seuran tulevan kauden valmentajat on valittu. Jokaisen ikäluokan päävalmentajat ovat erittäin kokeneita valmennuksen ammattilaisia. Valmennustiimit koostuvat aikuisista koulutetuista valmentajista. Toiminta joka ikäluokassa pyörii koko kesän.

17.5.2023 08:13 Seura tiedottaa

LePyn päävalmentajat 2023-2024

LePyn päävalmentajat tulevalle kaudelle on nimetty. Päävalmentajien lisäksi valmennustiimeihin kuuluu vanhempivalmentajia ja juniorivalmentajia. Staffeja täydennetään kesän aikana.

26.4.2023 14:30 Seura tiedottaa

Hyvinkään Ponteva hakee valmentajia vahvistamaan junioripolkuaan

HyPo hakee koripallovalmentajia vahvistamaan vanhimpien juniorijoukkueiden valmennustiimejä, osaksi aina edustusjoukkueiden apuvalmentajiksi asti. Juniorijoukkueet kilpailevat paikoista valtakunnan sarjoissa.

Näytä lisää vastaavia