Peli-Karhujen EuroCupin kotiottelut katsottavissa Yle Areenassa

3.10.2024 21:33 Peli-Karhujen urakka Euroopan toiseksi korkeimmassa kansainvälisessä koripallosarjassa käynnistyy ensi keskiviikkona 9.10. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu romanialainen CSM Constanta. PeKan kaikki kotiottelut EuroCupissa ovat nähtävissä suorina lähetyksinä Yle Areenassa.

Peli-Karhut ja Roosa Kosonen aloittavat eurotaipaleensa ensi viikon keskiviikkona Kotkassa. Kuva: Ville Vuorinen

Peli-Karhujen joukkueenjohtaja Joona Etula pitää erinomaisena uutisena sitä, että koripallo saa valtakunnallista näkyvyyttä.

– Se on hieno juttu, että ottelut näkyvät Yle Areenassa. Enkä ajattele pelkästään PeKan kannalta, vaan myös koko suomalaisen koripallon puolesta, Etula sanoo seuran tiedotteessa.

Etula pitää tärkeänä, että Yle Areena mahdollistaa otteluiden katsomisen, mikäli ei pääse paikan päälle kannustamaan PeKaa Eurocup-otteluissa.

– Toivottavasti mahdollisimman moni kotkalainen ja myös kymenlaaksolainen tulisi paikan päälle katsomaan näitä historiallisia otteluita. Tiedän myös, että pääkaupunkiseudulta on osoitettu laajaa kiinnostusta kamppailuja kohtaan, Etula kertoo.

– Näissä otteluissa pääsee näkemään, miten suomalainen joukkue pärjää Euroopan toiseksi korkeimmalla tasolla. Lähdemme näihin otteluihin menestymään, emmekä vain osallistumaan, Etula vakuuttaa.

PeKan ottelut selostaa Kimmo Muttilainen ja ensimmäisessä ottelussa asiantuntijakommentaattorina toimii ex-maajoukkuepelaaja Anni Mäkitalo. Ottelut alkavat kello 18.30 ja lähetykset pääsevät vauhtiin 10 minuuttia ennen ottelua.

PeKan kotiottelut Eurocupin lohkovaiheessa Steveco Areenalla

Ke 9.10. kello 18.30           PeKa–CSM Constanta (Romania)
Ke 23.10. kello 18.30         PeKa–Rutronik Stars Keltern (Saksa)
Ke 20.11. kello 18.30         PeKa–Castors Braine (Belgia)

 
9.7.2024 15:13 Naisten Korisliiga

Naisten EuroCupissa nähdään ensi kaudella suomalaisväriä - Peli-Karhut suoraan lohkovaiheeseen

Peli-Karhut ei joudu EuroCupin karsintavaiheeseen, vaan joukkue etenee suoraan kovatasoisen liigan lohkovaiheeseen.

2.10.2024 20:46 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliiga käyntiin Peli-Karhujen voitolla

Naisten Korisliigakausi 24-25 saatiin käyntiin Peli-Karhujen ja Pyrinnön välisellä kohtaamisella. Ottelu päättyi Kotkassa emäntien voittoon 75-60.

1.10.2024 19:16 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan ennakko 3/3: EBT, HBA, Honka ja Pyrintö haluavat kärkipäähän

Naisten Korisliiga alkaa keskiviikkona 2.10., kun Peli-Karhut ja Pyrintö kohtaavat Kotkassa. Tällä kaudella mukana on kymmenen joukkuetta, ja joukkueet jakautuvat kauden aikana ylempään ja alempaan jatkosarjaan.

1.10.2024 15:58 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan ennakko 2/3: Peli-Karhut, Kouvottaret ja Torpan Pojat hamuavat mestaruutta

Naisten Korisliiga alkaa keskiviikkona 2.10., kun Peli-Karhut ja Pyrintö kohtaavat Kotkassa. Tällä kaudella mukana on kymmenen joukkuetta, ja joukkueet jakautuvat kauden aikana ylempään ja alempaan jatkosarjaan.

1.10.2024 09:33 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan ennakko 1/3: BC Nokia tekee paluun Naisten Korisliigaan – ViVe ja FoA tavoittelevat paikkaa ylemmässä jatkosarjassa

Naisten Korisliiga alkaa keskiviikkona 2.10., kun PeKa ja Pyrintö kohtaavat Kotkassa. Tällä kaudella mukana on kymmenen joukkuetta, ja joukkueet jakautuvat kauden aikana ylempään ja alempaan jatkosarjaan.

18.9.2024 09:49 Naisten Korisliiga

Linda-Lotta Lehtoranta naisten Eurocupiin valmistautuvaan Peli-Karhuihin

Viime kaudella Saksan Bundesliigassa pelannut Lehtoranta vahvistaa kasvattajaseuraansa Peli-Karhuja. Lehtorannan ja PeKan sopimus kestää marraskuun loppuun saakka ja se sisältää option ulkomaille siirtymisestä.

9.9.2024 10:31 Korisliiga

Alkavalla kaudella ei pelata koripallon Suomen Cupia

Alunperin helmikuulle kaavaillut naisten ja miesten Suomen Cupin finaalit jäävät tällä kertaa pelaamatta. Suomen Cupin kehitystyö kuitenkin jatkuu ja tavoitteena on ottaa se taas seuraavina vuosina osaksi Koripalloliiton kilpailujärjestelmää.

12.8.2024 15:00 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan sarjaohjelma kaudelle 2024–25 on julkaistu

Kamppailu Suomen mestaruudesta naisten osalta käynnistyy lokakuun alussa ja mestari on selvillä viimeistään 29.4. Naisten Korisliigassa palataan tulevalla kaudella formaattiin, jossa 18 kierroksen jälkeen joukkueet jaetaan ylempään ja alempaan jatkosarjaan.

6.8.2024 09:40 Naisten Korisliiga

Peli-Karhut ja Elina Koskimies sopimukseen

EuroCup-peleihin valmistautuva Peli-Karhut kiinnitti Koskimiehen laituripaikalle.

19.7.2024 11:34 Naisten Korisliiga

Warren vahvistamaan Vetoa

Vimpelin Veto on lukinnut Audrey Warrenin kolmanneksi ulkomaalaisvahvistukseksi tulevalle kaudelle.

Näytä lisää vastaavia