Täydennyshaku Varalan urheiluopiston koripallon yläkoululeiritykseen

12.8.2024 09:06 Varalan Urheiluopistolla järjestetään yläkouluvalmennusta 7.–9. -luokkalaisille tavoitteellisesti urheiluun suuntautuneille nuorille. Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa.

Valmennus toteutetaan yhdessä Varalan ammattivalmentajien, Tampereen Urheiluakatemian sekä lajiliittojen kanssa. Yhteistyöverkoston keskeisimpiä tehtäviä on huippu-urheilijoiden ja huipulle pyrkivien urheilijoiden valmennuksen tukeminen ja tehostaminen sekä urheilijoiden opiskelun tukeminen.

Varalan Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset olosuhteet päivittäiselle harjoittelulle, hyvät valmennuksen tukipalvelut sekä monipuolista tukea opintojen suunnitteluun ja toteutukseen.

Leirityksessä yhdistetään tavoitteellinen koulunkäynti ja päivittäisen urheilutoiminnan kehittäminen leiritystoiminnan avulla. Toimintaa on toteuttamassa eri tahojen ammattilaisverkosto, jonka päätehtävä on tarjota tukea kokonaisvaltaisesti nuoren urheilijan arkipäivään. Leirillä opetellaan taidot ja tuodaan työkalut taitojen kehittämiseen ja niitä harjoitellaan ja toteutetaan leirien välisellä ajalla jokapäiväisessä arjessa.

Tarkoituksena on tukea urheilijan ympärillä olevaa tukiverkostoa, eli kehitystyötä tehdään urheilijan lisäksi yhteistyössä kodin, koulun ja seuran kanssa.

Hae Varalan yläkoululeiritykseen

 
11.9.2024 11:27 Koripalloliitto

Lastenvalmennusverkosto käynnistyy

Lastenvalmennusverkosto on Suomen Koripalloliiton ja Kisakallion urheiluopiston järjestämä uusi kolmitasoinen, verkostomallinen täydennyskoulutusohjelma suomalaisen lasten valmennuksen kehittämiseksi ja arkisen seuratoiminnan auttamiseksi.

9.9.2024 10:31 Korisliiga

Alkavalla kaudella ei pelata koripallon Suomen Cupia

Alunperin helmikuulle kaavaillut naisten ja miesten Suomen Cupin finaalit jäävät tällä kertaa pelaamatta. Suomen Cupin kehitystyö kuitenkin jatkuu ja tavoitteena on ottaa se taas seuraavina vuosina osaksi Koripalloliiton kilpailujärjestelmää.

9.9.2024 10:27 Koripalloliitto

Koripalloliiton hallitustiedote, 1/2024–2025

Suomen Koripalloliiton liittohallitus järjestytyi kesätauon jälkeen Helsingissä 31. elokuuta. Hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa Kaisa Forsström.

5.9.2024 14:40 Seura tiedottaa

STC Shooting Camp järjestetään Kisakalliossa 14.-17.10.

Korisjunnujen syyslomaleiri Susijengin kotipesässä. Jo perinteeksi muodostunut korisjunioreiden taitoleiri, STC Shooting Camp järjestetään jälleen Kisakallion Urheiluopistolla. Uutena asiana on, että leirille voi osallistua joko maanantaista keskiviikkoon tai maanantaista torstaihin.

3.9.2024 15:36 Koripalloliitto tiedottaa

Koripalloliitto tukee kansainvälisiin sarjoihin osallistuvia aikuisten pääsarjajoukkueita – tänä vuonna tukea BC Nokialle ja Peli-Karhuille

Koripalloliiton tuki aikuisten pääsarjajoukkueille kansainväliseen seurakilpailuun osallistumisesta määräytyy kansallisissa sarjoissa menestymisen ja kansainvälisen kilpailun tason mukaan.

31.8.2024 12:38 Koripalloliitto

Mielen hyvinvointi on osa turvallista urheilua – Koripalloliitto tukee nuorten hyvinvointia Pohjola Vakuutuksen ja MIELI ry:n kanssa

Suomen Koripalloliitto on mukana Pohjola Vakuutuksen ja MIELI ry:n yhteistyössä tukemassa nuorten mielen hyvinvointia. Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa mielen hyvinvointia tukevaa valmennusosaamista ja kokonaisvaltaista turvallisuutta urheiluympäristössä, sekä edesauttaa lasten ja nuorten pysyvyyttä liikunnan parissa.

16.8.2024 12:52 Koripalloliitto

Nuorten valtakunnallisten karsintojen ranking-listat, karsintalohkot sekä pelaamistavat on julkaistu kaudelle 2024-2025

19-vuotiaiden tyttöjen ja poikien SM-karsintojen sekä 16-vuotiaiden valtakunnallisen I divisioonan karsinnan lohkot on tehty rankingien mukaisesti ja lohkoille on arvottu järjestäjät. Samalla on vahvistettu 15-vuotiaiden Robert Petersen Cupin sekä 17-vuotiaiden valtakunnallisten I divisioonien pelaamistavat.

9.8.2024 12:31 Koripalloliitto

Syyskuussa järjestettävässä Lastenvalmennusseminaarissa keskitytään alakouluikäisten koripallovalmentamisen ydintaitoihin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteistyössä yksipäiväisen Lastenvalmennusseminaarin Kisakallion Susi Training Centerissä 22.9.2024. Seminaariesitysten aiheet keskittyvät tänä vuonna alakouluikäisten koripallovalmentamisen ydintaitoihin.

6.8.2024 10:15 U18 EM-kotikisat 2024

FIBA:n tapahtumapaikkavastaava Isabella Della Fiori: ”Tämä oli erinomaisesti järjestetty tapahtuma”

Tampereella pelattujen 18-vuotiaiden poikien EM-kisojen tapahtumapaikkavastaava Isabella Della Fiori ylistää niin Hakametsää, Tampereen kaupunkia kuin EM-kisaorganisaatiotakin erinomaisesti sujuneista EM-kisoista. Della Fiorin mukaan kisat osoittivat jälleen kerran Suomen pystyvän takaamaan erinomaiset puitteet ja järjestelyt kansainvälisen tason suurtapahtumalle.

Näytä lisää vastaavia