Vesa Walldén

cm / kg
Syntynyt 1963


Uutisia henkilöstä Vesa Walldén

Koripalloliiton organisaatiossa muutoksia

Koripalloliitto jatkaa strategian mukaisesti organisaationsa kehittämistä. Seuraavia askeleita otetaan muun muassa uuden tapahtumatiimin perustamisen ja toimenkuvien uudelleenjärjestelyn myötä.

27.3.2017 Pääjuttu

Koripallosäätiö tukee nuoria koripalloilijoita

Koripallosäätiö on myöntänyt 11 900 euroa Koripalloliitolle käytettäväksi henkilökohtaisina stipendeinä lahjakkaiden koripallonuorten valmennus- ja leirityskustannusten kattamiseen.

13.7.2016 Pääjuttu

Fanseat.com tuo 20-vuotiaiden miesten EM-kisat kotipäätteille

Päättyneellä seurajoukkuekaudella koripalloväkeä hemmotellut Fanseat.com on tiiviisti läsnä myös 20-vuotiaiden miesten EM-kisoissa. Fanseat.com on kisahuumassa mukana alkulohkosta mitalipeleihin ja esittää vähintään Suomen neljä ensimmäistä ottelua suomenkielisellä selostuksella.

30.4.2016 Pääjuttu

Korisliigan finaalien vahvistetut aikataulut

Korisliigan kevään 2016 otteluaikataulu on vahvistunut. Kouvolan Kouvot isännöi Tampereen Pyrintöä ensimmäisessä osaottelussa Kouvolan Lumon Areenalla maanantaina 2.5. klo 18:30. Korisliigan finaalit pelataan kokonaisuudessaan jäähalliolosuhteissa, sillä Tampereen Pyrintö vie omat kotipelinsä Hakametsään.

Susi-tunnuksen päivitys täydentää koripalloperheen uuden visuaalisen ilmeen

Suomen Koripalloliitto on julkaissut maajoukkueiden käyttämästä Susi-tunnuksesta päivitetyn version. Virtaviivaistettu Susi-tunnus täydentää koripallon laaja-alaisen visuaalisen ilmeen uudistuksen, jonka myötä eri sarjojen, liiton ja maajoukkueiden tunnukset muodostavat yhtenäisen tunnusperheen.

29.3.2016 Pääjuttu

Suomi-koriksen valtionavustus kasvoi jälleen

Suomalaisen koripallon myötätuuli jatkuu edelleen. Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen myönsi kuluvan vuoden liikuntajärjestöjen valtionavustuksesta 965 000 euron suuruisen potin Koripalloliitolle. Liikuntajärjestöjen toimintaa tuetaan veikkausvoittovaroista yhteensä 40 259 000 euron potilla.

16.3.2016 Pohjoinen alue

Kokenut media-alan ammattilainen toimitusjohtajaksi Koripalloliittoon

Suomen Koripalloliiton hallitus on valinnut liiton uudeksi toimitusjohtajaksi Jari Tourusen, 52. Tourusella on vankka ja laaja-alainen kokemus media-alan johtotehtävistä. Koripalloliiton palveluksessa Tourunen aloittaa toukokuun alussa.

Koripallo ensi kertaa yli 18 000 lisenssin

Suomalainen koripalloperhe kasvaa kasvamistaan. Koripalloliitto jäsenseuroineen rikkoi kuluvalla pelikaudella ensimmäistä kertaa historiansa aikana 18 000 lisenssin rajan, joka ylittyi perjantai-aamuna siirtäen ennätyslukemat uudelle tuhatluvulle.

Korisperheelle laajasti valtion tunnustuksia

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen on myöntänyt yhteensä 362 ansioristiä ja -mitalia liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Kultaisia ansioristejä myönnettiin 38, joiden joukossa oli peräti seitsemän suomalaisen koripalloperheen jäsentä Susijengin päävalmentajan Henrik Dettmannin johdolla.

25.1.2016 23:59 Pohjoinen alue

Koripallo uuteen lisenssiennätykseen

Suomalainen koripalloperhe on kasvanut lisenssimäärillä mitattuna isommaksi kuin koskaan aiemmin. Pelikaudella 2015-16 on lunastettu tähän mennessä 17 110 koripallolisenssiä, jonka myötä lähes 20 vuotta vanha ennätys siirtyi historiaan.

26.11.2015 Pohjoinen alue

Seurakysely: Koripalloliiton ydinpalveluihin ollaan erittäin tyytyväisiä

Suomen Koripalloliiton seurakenttä on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen liiton tarjoamiin ydinpalveluihin, sarjatoimintaan ja koulutukseen. Erityisen tyytyväisiä seurat ovat sarjatoimintaan liittyviin palveluihin, tulospalveluun ja sarjailmoittautumiseen, käy ilmi seurojen tyytyväisyyskyselystä, jonka Koripalloliitto teetti Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella (KIHU).

25.11.2015 Pohjoinen alue

Koripallon harrastajamäärät hyvässä nosteessa

Koripallon harrastajamäärät ovat olleet kasvukäyrällä koko kuluvan vuosikymmenen. Pelikausi 2015-16 on tuomassa lajin pitkäjänteiseen kasvuun merkittävän pyrähdyksen. Koripallolisenssin lunastaneiden määrä on kasvanut kahdeksalla prosentilla viime kauden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

17.11.2015 Pohjoinen alue

Lapsia liikuttavalle Koripalloliiton ja K-ruokakauppojen yhteistyölle jatkoa

Suomen Koripalloliitto ja K-ruokakaupat ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyösopimukselleen, joka keskittyy lasten liikuttamiseen. Viime tammikuussa käynnistyneen yhteistyön avulla on tarjottu liikunnanriemua jo 10.000 lapselle ympäri Suomea.

20.8.2015 Pääjuttu

Susijengin Ukraina-peliin 5000 lipun raja rikki, Sudenpesä ensi kertaa Suomessa

Elokuun alussa Hakametsän Jäähallin täpötäyteen (7282 katsojaa) keränneen Susijengin EM-kenraali Helsingin Jäähallissa perjantaina 28.8. on kerännyt Tampereen tapaan suuryleisön. Ukraina-otteluun on myyty nyt yli 5000 pääsylippua. Suomen koripallomaajoukkueen fanien kokoontumispaikka Sudenpesä pystytetään Ukraina-ottelua varten Helsingin Jäähallin edustalle.

17.6.2015 Pääjuttu

Suomen mestari Catz lähtee kansainvälisille kentille

Neljä peräkkäistä naisten Suomen mestaruutta voittanut Catz Lappeenrannan pelaaminen kansainvälisillä kentillä on varmistunut. Kissalauma lähtee mittaamaan tasoaan liigassa, jossa pelaa joukkueita Virosta ja Latviasta.

16.6.2015 10:11 Liittoa koskeva tiedote

Elisa Viihde näyttää kaikki Korisliigan ottelut

Elisa Viihde tarjoaa ensi syksystä alkaen huippukoripalloa esittämällä kaikki Korisliigan runkosarjan ja pudotuspelien ottelut suorina lähetyksinä. Koripalloliiton ja Elisa Oyj:n solmima sopimus on mallia 3+1 vuotta.

Susijengi yhteistyökumppaneineen järjestää koulun Montpellieriin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto tekevät historiaa syyskuussa koripallon EM-kilpailuissa Ranskan Montpellierissä, jossa Susijengi pelaa. Ensimmäistä kertaa arvokilpailuihin faneiksi lähteville 1-6 luokilla opiskeleville lapsille ja nuorille järjestetään peruskoulun opetussuunnitelman mukaista ohjaavaa opetusta. Montpellieriin rakentuva koulu toimii kisaviikon Pikkusudet-koulun nimellä.

9.5.2015 Pohjoinen alue

Koripalloliiton kilpailusääntöihin merkittäviä muutoksia

Lauantaina Suomen Koripalloliiton valmennuskeskuksessa Kisakalliossa kokoontunut liittovaltuusto hyväksyi kilpailu- ja kurinpitosäännöt pelikaudelle 2015-16. Sääntöihin tuli merkittäviä muutoksia, jotka koskivat viime aikoina koripallopiirejä puhuttaneita kilpailusääntöjen rangaistuspykäliä koskien edustuskelvottoman pelaajan peluuttamista sekä pelaamisoikeuden laajentamista rinnakkaislisenssillä.

Oikeusturvalautakunta kovensi KTP-Basketin rangaistuksia

Urheilun oikeusturvalautakunta on 8.5.2015 tekemällään päätöksellä muuttanut Suomen Koripalloliiton liittohallituksen 16.4.2015 tekemää päätöstä liittyen KTP-Basketin pelioikeudettoman pelaajan peluuttamista koskevassa päätöksessä. Oikeusturvalautakunta piti Koripalloliiton tekemää kohtuullistamisratkaisua perusteltuna, mutta piti rangaistustoimenpiteitä riittämättöminä ja määräsi KTP-Basketille kuuden sarjapisteen pistemenetyksen. Koripalloliiton hallitus kokoontui heti myöhään perjantai-iltana käsittelemään oikeusturvalautakunnan päätöksen vaikutuksia.

28.4.2015 Pohjoinen alue

Susanna Vartiainen kehittämään uusia konsepteja Koripalloliittoon

Suomen Koripalloliitto on palkannut Susanna Vartiaisen, 38, uusien konseptien kehityspäälliköksi. Entinen maajoukkuetason koripalloilija siirtyy Koripalloliittoon liike-elämästä, josta hänellä on vankka kokemus myynti- ja avainasiakaspäällikön tehtävistä.

Näytä lisää vastaavia