Koripalloilijat haastavat itsensä ja Jukolatiimin

5.6.2015 Viikon päästä Paimiossa suunnistettavassa Jukolan viestissä yhden joukkueen Mila-yölamput keikkuvat korkeammalla kuin koskaan viestin historiassa. Kisakallion Urheiluopiston Team Susi Training Centerin miehistön keskimitta on 197 senttiä, kun Jukolan yössä viestiä kuljettavat entiset ja nykyiset koripalloilijat.

Korisliiga-uransa viime kauteen päättänyt Jukka Matinen kuuluu koripalloilijoista koottuun joukkueeseen, joka osallistuu Jukolan viestiin.

Yhteensä Team Susi Training Center -nimeä kantavassa joukkueessa kirmaa lähes 400 maaottelun ja 28 SM-mitalin edestä kokemusta. Kuvassa nykyisin valmennustehtävissä toimiva ex-maajoukkuepeluri Tuomas Iisalo. Kuvat: Erkki Hautaviita & Tomi Kaminen.

Joukkueessa juoksevat Jukka Matinen (203 cm), Tuomas Iisalo (195), Eero Lehtinen (193), Lauri Toivonen (200), Ilmari Kallio (193) ja Jukka Kataja (197). Joukkueen seitsemännen osuuden juoksee ja joukkuetta valmentaa Kisakallion Urheiluopiston aikuisliikuntapäällikkö Virpi Palmen. 

Tämän vuoden ennätyssuureen Jukolan viestiin ensimmäisenä joukkueena ilmoittautunut Team Susi Training Centerin kapteenina toimii keväällä 14-vuotisen ammattilaisuran lopettanut Jukka Kataja. Pelikavereistaan joukkueen kerännyt Kataja haastoi entiset pelikaverit mukaan teemalla "tule mukaan ainutlaatuiseen elämykseen ja lahjoita juniorikoripalloilijoille leiripäivä Susi Training Centerissä". 

Team Susi Training Center on kovan luokan pelimiehistä koottu ja myös Minna Kaupin valmentaman Jukolatiimin haastava ryhmä. Joukkueessa juoksevat miehet ovat pelanneet urallaan peräti 2241 pääsarjaottelua.

Pisteitä miehet ovat pussittaneet pelaamissaan otteluissa peräti 18 656 pisteen edestä. Suomen koripallomaajoukkueissa juoksijoille on kertynyt maaotteluita 389 ottelun verran ja erivärisiä mitaleita miesten sarjoissa pelaajat ovat voittaneet 28 kappaletta.

Joukkueen valmentaja Virpi Palmen on puolestaan pitkän uran tehnyt suunnistaja ja hiihtosuunnistaja, joka on edustanut Suomea useampaan otteeseen hiihtosuunnistuksessa. Lisäksi suunnistusvalmentaja on itse voittanut mm. kaksi Master-sarjojen maailmanmestaruutta. 

 
8.5.2024 21:26 Korisliiga

Korisliiga-finaalit käyntiin: BC Nokia kähvelsi kotiedun heti ensikohtaamisella!

Helsinki Seagullsin ja BC Nokian ensimmäinen finaaliottelu päättyi 63–69-vierasvoittoon.

7.5.2024 12:44 Korisliiga

BC Nokia haastaa kokeneen ja itsevarman Seagullsin nuorella nälällä ja nopeudella – ”Tietämättömyys on etumme!”

Keskiviikkona 8. toukokuuta käynnistyvät Korisliiga-finaalit. Vastakkain ovat Helsinki Seagulls ja BC Nokia, joiden päävalmentajat miettivät kiireisellä aikataululla parhaita aseita kilpailijaansa vastaan.

5.5.2024 19:19 Korisliiga

BC Nokia seurahistorian ensimmäisen kerran Korisliiga-finaaliin!

BC Nokian historiallinen välierävoitto ratkesi pisteen turvin. Katajan Thomas Tumbalta nähtiin tappiossa 32 pisteen tuplatupla.

4.5.2024 21:59 Korisliiga

Seagulls finaaliin – Okko Järvi tykitti huimat pisteet kaaren takaa

Helsinki Seagullsin ja Kauhajoen seitsemän ottelun välierätaisto päättyi Seagullsin voittoon.

3.5.2024 20:46 Korisliiga

Kataja venytti välierät seitsemänteen otteluun – ratkaiseva kohtaaminen sunnuntaina Nokialla

Kataja Basket kaatoi BC Nokian Joensuussa ja tasoitti välieräsarjan 3–3:een.

2.5.2024 20:44 Korisliiga

Kauhajoki tasoitti välierät Palmin ja Hopkinsin johdolla

Kauhajoki venytti välierät Seagullsia vastaan seitsemänteen peliin. Sarjan varmuudella ratkaiseva ottelu pelataan ylihuomenna lauantaina.

1.5.2024 21:41 Korisliiga

Kataja ei taivu – Richaud Packin hurja pisteilta siivitti kavennusvoittoon

Kataja Basket kiri loppusuoralla BC Nokian edelle ja voitti kriittisen ottelun kolmen pisteen turvin.

29.4.2024 21:01 Pääjuttu

Nokialle ja Seagullsille jälleen yhdet välierävoitot – Kataja ja Kauhajoki kumpikin selkä seinää vasten

BC Nokia ja Helsinki Seagulls johtavat miesten Korisliigan välieriä. Kummallakin joukkueista on kasassa kolme voittoa.

29.4.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Koripalloliitto ja Rantalainen yhteistyösopimukseen

Suomen Koripalloliitto on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen Suomen johtavan talous- ja palkkahallintoalan asiantuntijaorganisaation kanssa. Rantalainen tarjoaa seuroille jatkossa taloushallinnan palveluita ja osaamista.

27.4.2024 19:58 Korisliiga

Vierasvoittojen teema jatkuu – Seagulls tasoitti välierät

Helsinki Seagullsin ja Kauhajoen välinen välieräsarja on nyt 2–2-tilanteessa.

Näytä lisää vastaavia