Sami Toiviainen ja Pyrintö jatkosopimukseen

22.12.2017 Tampereen Pyrintö ja päävalmentaja Sami Toiviainen sekä apuvalmentaja Ilpo Rantanen ovat tehneet jatkosopimukset, jotka pitävät miehet seurassa kevääseen 2020 asti. Toiviainen siirtyi Pyrinnön peräsimeen täksi kaudeksi.

Sami Toiviainen jatkaa Pyrinnön käskyttäjänä myös seuraavat kaksi kautta.

Toiviaisen apuvalmentajana jatkaa tuttu kasvo, Ilpo Rantasen solmittua niin ikään jatkosopimuksen. Kuvat: Ville Vuorinen & Francois Perthuis

Liigaotteluiden määrässä mitattuna kokenein liigavalmentaja Toiviainen ja apuvalmentajansa Ilpo Rantanen aloittivat työn Pyrinnön peräsimessä tällä kaudella. Alkuperäinen sopimus oli muotoa 1+2 vuotta, mutta Pyrinnön vahvat otteet ja molempien osapuolten kiinnostus tehdä pitkäjänteistä työtä johtivat option käyttämiseen jo nyt.

- Olen erittäin otettu ja onnellinen saadessani jatkaa Pyrinnössä ainakin seuraavat kaksi kautta. Edustusjoukkueen kanssa olemme tällä hetkellä kohtuullisessa vauhdissa ja kevät voi tuoda tullessaan vaikka mitä positiivisia asioita, Toiviainen pyörittelee Pyrinnön tiedotteessa.

- Isona asiana omassa jatkossani täällä näen aidon mahdollisuuden keskittyä myös pelaajien kehittämiseen sekä siihen, että meidän pyrintöläisten pelaajapolku ottaisi vielä uuden harppauksen eteenpäin. Kahden vuoden jatkosopimus antaa mahdollisuuden katsoa isoa kokonaiskuvaa entistä paremmin.

Toiviaisen työparina jatkaa Ilpo Rantanen. Rantanen on valmentanut Pyrinnössä neljällä eri vuosikymmenellä ja uuden sopimuksen myötä Rantaselle tulee vyölleen jo viideskin vuosikymmen.

- Harvoin on tullut kirjoitettua kerralla kahden vuoden jatkosopimusta ja vielä tässä vaiheessa kautta, Rantanen toteaa.

- Kertonee siitä, miten tyytyväisiä molemmat osapuolet tähänastiseen ovat. Moni asia on lähtenyt hyvään suuntaan, mutta työ on kuitenkin vasta aivan alussa.

Pyrinnön urheilutoimenjohtaja Elisa Hakanen on myös luonnollisesti tyytyväinen seuran edustusjoukkueen valmentajakuvioiden selkeytymisestä vuosiksi eteenpäin.

- Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Toiviaiseen ja Rantaseen edustusjoukkueen valmentajina. Näiden sopimusten myötä meillä on mahdollisuus kehittää toimintaamme pitkäjänteisesti ja johdonmukaisesti, sillä meillä on osaava ja kokenut valmennuskaksikko sovittuna ensi vuosikymmenen puolelle asti, Hakanen iloitsee.

 
7.5.2024 12:44 Korisliiga

BC Nokia haastaa kokeneen ja itsevarman Seagullsin nuorella nälällä ja nopeudella – ”Tietämättömyys on etumme!”

Keskiviikkona 8. toukokuuta käynnistyvät Korisliiga-finaalit. Vastakkain ovat Helsinki Seagulls ja BC Nokia, joiden päävalmentajat miettivät kiireisellä aikataululla parhaita aseita kilpailijaansa vastaan.

5.5.2024 19:19 Korisliiga

BC Nokia seurahistorian ensimmäisen kerran Korisliiga-finaaliin!

BC Nokian historiallinen välierävoitto ratkesi pisteen turvin. Katajan Thomas Tumbalta nähtiin tappiossa 32 pisteen tuplatupla.

4.5.2024 21:59 Korisliiga

Seagulls finaaliin – Okko Järvi tykitti huimat pisteet kaaren takaa

Helsinki Seagullsin ja Kauhajoen seitsemän ottelun välierätaisto päättyi Seagullsin voittoon.

3.5.2024 20:46 Korisliiga

Kataja venytti välierät seitsemänteen otteluun – ratkaiseva kohtaaminen sunnuntaina Nokialla

Kataja Basket kaatoi BC Nokian Joensuussa ja tasoitti välieräsarjan 3–3:een.

2.5.2024 20:44 Korisliiga

Kauhajoki tasoitti välierät Palmin ja Hopkinsin johdolla

Kauhajoki venytti välierät Seagullsia vastaan seitsemänteen peliin. Sarjan varmuudella ratkaiseva ottelu pelataan ylihuomenna lauantaina.

1.5.2024 21:41 Korisliiga

Kataja ei taivu – Richaud Packin hurja pisteilta siivitti kavennusvoittoon

Kataja Basket kiri loppusuoralla BC Nokian edelle ja voitti kriittisen ottelun kolmen pisteen turvin.

29.4.2024 21:01 Pääjuttu

Nokialle ja Seagullsille jälleen yhdet välierävoitot – Kataja ja Kauhajoki kumpikin selkä seinää vasten

BC Nokia ja Helsinki Seagulls johtavat miesten Korisliigan välieriä. Kummallakin joukkueista on kasassa kolme voittoa.

29.4.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Koripalloliitto ja Rantalainen yhteistyösopimukseen

Suomen Koripalloliitto on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen Suomen johtavan talous- ja palkkahallintoalan asiantuntijaorganisaation kanssa. Rantalainen tarjoaa seuroille jatkossa taloushallinnan palveluita ja osaamista.

27.4.2024 19:58 Korisliiga

Vierasvoittojen teema jatkuu – Seagulls tasoitti välierät

Helsinki Seagullsin ja Kauhajoen välinen välieräsarja on nyt 2–2-tilanteessa.

25.4.2024 21:05 Korisliiga

BC Nokia ei jättänyt arvailun varaa – johtaa välieriä 2–1

Puolelta toiselle keikahdellut välieräsarja on nyt Nokian hallinnassa. Katajan valmentaja Petri Virtanen peräänkuulutti joukkueeltaan henkistä kasvua.

Näytä lisää vastaavia